PROGRAMI & SPORTOVI


Informacije

 

Osnovni program, verificiran od Ministarstva znanosti i obrazovanja, provodimo tijekom cijele vrtićke/školske godine (rujan – svibanj) u dvoranama vrtića i sportskih akademija, dva puta tjedno po 45 minuta. 

Osim osnovnog sportskog programa organiziramo školu plivanja, rolanja, tenisa i biciklizma, a u suradnji s našim partnerima i školu skijanja. Slavimo sportske rođendane i organiziramo kampove.

Konstantno nadopunjavamo osnovni program, tako od 2011. godine u našim akademijama radimo i s najmlađima provodeći program sportske igraonice koji je namijenjen djeci od tri do tri i pol godine starosti. Prostori naših akademija otvoreni su i za osnovnoškolce, koji nam se mogu pridružiti sve do navršenih deset godina. 

Mali sportaši uključeni u sportski program kojeg provodimo u sportskim akademijama i vrtićima tijekom godine usvajaju elemente jedanaest sportova koje prema planu i programu prolazimo tijekom jedne sezone (atletika, gimnastika, nogomet, košarka, rukomet, odbojka, tenis, kuglanje, hokej, judo i orijentacijsko trčanje).


 

 

Poštovani, posjetitelji web stranice 'malisportasi.hr', kako bi Vam omogućili što kvalitetnije korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, web stranica malisportasi.hr upotrebljava kolačiće. Daljnjim korištenjem web stranica 'malisportasi.hr', suglasni ste s korištenjem kolačića i uvjetima o zaštiti podataka.
Saznajte više Ok Odbaci