PROGRAMI & SPORTOVI


Informacije

 

Osnovni program, verificiran od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske, provodimo tijekom cijele vrtićke/školske godine (rujan – lipanj) u dvoranama vrtića i sportskih akademija, dva puta tjedno po 45 minuta. 

Osim osnovnog sportskog programa organiziramo školu plivanja, rolanja, tenisa i biciklizma, a u suradnji s našim partnerima i školu skijanja. Slavimo sportske rođendane, a Ljetni kamp Mali sportaši Zagreb i Uskršnji kamp pravi su hitovi među klincima. 

Konstantno nadopunjavamo osnovni program, tako od 2011. godine u našim akademijama radimo i s najmlađima provodeći program sportske igraonice koji je namijenjen djeci od tri do tri i pol godine starosti. Prostori naših akademija otvoreni su i za osnovnoškolce, koji nam se mogu pridružiti sve do navršenih deset godina. 

Mali sportaši tijekom godine usvajaju elemente desetak sportova (atletika, gimnastika, nogomet, košarka, rukomet, odbojka, tenis, kuglanje, hokej, judo i orijentacijsko trčanje).

Naravno, nismo zaboravili niti roditelje kojima nudimo školu rolanja za odrasle kako bi mogli što lakše pratiti svoje najdraže.