PROGRAMI & SPORTOVI


Informacije

 

Osnovni program, verificiran od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske, provodimo tijekom cijele vrtićke/školske godine (rujan – lipanj) u dvoranama vrtića i sportskih akademija, dva puta tjedno po 45 minuta. 

Osim osnovnog sportskog programa organiziramo školu plivanja, rolanja, tenisa i biciklizma, a u suradnji s našim partnerima i školu skijanja. Slavimo sportske rođendane, a Ljetni kamp Mali sportaši Zagreb i Uskršnji kamp pravi su hitovi među klincima. 

Konstantno nadopunjavamo osnovni program, tako od 2011. godine u našim akademijama radimo i s najmlađima provodeći program sportske igraonice koji je namijenjen djeci od tri do tri i pol godine starosti. Prostori naših akademija otvoreni su i za osnovnoškolce, koji nam se mogu pridružiti sve do navršenih deset godina. 

Mali sportaši tijekom godine usvajaju elemente desetak sportova (atletika, gimnastika, nogomet, košarka, rukomet, odbojka, tenis, kuglanje, hokej, judo i orijentacijsko trčanje).

Naravno, nismo zaboravili niti roditelje kojima nudimo školu rolanja za odrasle kako bi mogli što lakše pratiti svoje najdraže.


 

 

Poštovani, posjetitelji web stranice 'malisportasi.hr', kako bi Vam omogućili što kvalitetnije korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, web stranica malisportasi.hr upotrebljava kolačiće. Daljnjim korištenjem web stranica 'malisportasi.hr', suglasni ste s korištenjem kolačića i uvjetima o zaštiti podataka.
Saznajte više Ok Odbaci