Dragi naši mali sportaši i sportašice, poštovani roditelji, bake, dide, prijatelji... 

Pozivamo Vas na Olimpijadu Malih sportaša. Događaj se održava u petak, 24. svibnja u 18:00 sati u Sportskom parku Mladost u Zagrebu, Jarunska 5 (na hokejaškom terenu). Priredba se održava 13. godinu za redom.

Olimpijada Malih sportaša tradicionalno okuplja sve svoje članove predškolskog uzrasta, polaznike sportske akademije Mali sportaši, na završnom treningu.

Tijekom godina, događaj je prerastao u najveće sportsko okupljanje djece predškolskog uzrasta u Hrvatskoj na što smo izrazito ponosni.

Na posljednjih nekoliko Olimpijada sudjelovalo je preko 800 malih sportaša koji su svojim roditeljima, bakama, djedama i prijateljima pokazali znanje i sposobnosti iz deset sportova, koje su marljivo trenirali tijekom cijele godine.

Pod budnim okom svojih najdražih, mali sportaši će uz igru, veselje i smijeh pokazati što su naučili u univerzalnoj sportskoj školi, tako će redom vježbati atletiku, gimnastiku, nogomet, košarku, rukomet, odbojku, tenis, kuglanje, hokej i orijentacijsko trčanje. Osim igre na terenu, ove godine vas očekuje i nagradno izvlačenje s vrijednim nagradama.

Da bi sve prošlo u najboljem redu na njih će pazili trideset vrijednih trenerica, trenera i volontera.

Vrhunac ovog festivala igre, smijeha i sporta, svakako je dodjela medalja svim sudionicima Olimpijade koji nakon cijele godine marljivog treniranja zaslužuju svaku pohvalu za pokazani trud. Medalje su stoga motiv više za nastavak bavljenja sportom i lijepa uspomena za cijeli život.

Napomena: Olimpijada na Mladosti se organizira za članove Malih sportaša predškolskog uzrasta. Za školarce organiziramo zavšno natjecanje na drugoj lokaciji, o čemu ćemo dodatno obavijestiti polaznike školskog uzrasta.

Pozivnice i sve dodatne informacije za ovaj veliki dan ćete dobiti od vaših trenerica i trenera.

Čekamo Vas s osmijehom i veselimo se vašem dolasku!


Poštovani, posjetitelji web stranice 'malisportasi.hr', kako bi Vam omogućili što kvalitetnije korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, web stranica malisportasi.hr upotrebljava kolačiće. Daljnjim korištenjem web stranica 'malisportasi.hr', suglasni ste s korištenjem kolačića i uvjetima o zaštiti podataka.
Saznajte više Ok Odbaci