Provedite dio uskršnjih praznika s Malim sportašima na Uskršnjem kampu.

Kamp organiziramo na dvije lokacije, na Šalati i u Sportskom parku Mladost, od 3. do 6. travnja 2018. Kamp je namijenjen za djecu od pet do dvanaest godina. Program u kampu vašoj djeci omogućava nezaboravan provod tijekom kojeg će se upoznati s novim sportskim, umjetničkim i drugim aktivnostima te razviti snažna i trajna prijateljstva. 

Polaznike kroz program vode iskusni voditelji u omjeru jedan voditelj na desetero djece. Tijekom cjelodnevnog boravka za djecu je pripremljen nutricionistički selektiran ručak i voćna užina. U program kampa uključen je širok spektar sportskih aktivnosti, umjetničkih radionica i istraživačkih grupa, odlazak na bazen (Mladost)

Mali kamperi mogu birati sljedeće radionice i programe: Mali istraživači, likovna radionica, dramska radionica, ples i pokret, flora i fauna, nogomet, košarka, rukomet, tenis, stolni tenis, orijentacijsko trčanje, atletika, gimnastika, kuglanje, biciklizam i rolanje.

Više detalja o Uskršnjem kampu i prijavnicu potražite ovdje.

Poštovani, posjetitelji web stranice 'malisportasi.hr', kako bi Vam omogućili što kvalitetnije korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, web stranica malisportasi.hr upotrebljava kolačiće. Daljnjim korištenjem web stranica 'malisportasi.hr', suglasni ste s korištenjem kolačića i uvjetima o zaštiti podataka.
Saznajte više Ok Odbaci