program ms sezona 2017 18


Dragi naši mali sportaši i sportašice, poštovani roditelji.

Još jedna vesela sezona je pred nama. Nadamo se kako ste se dobro odmorili i kako s veseljem čekate nove trenutke uz program Sportske akademije Mali sportaši.

Ovim putem Vas obaviještavamo kako s programom u sportskim akademijama Šalata, Varšavska, Knežija KIF, Sloboština i Trnjanska počinjemo od ponedjeljka, 3. rujna.

Program u Sportskoj akademiji Mali sportaši Špansko počinje 1. listopada.

S programom u vrtićima počinjemo od ponedjeljka, 1. listopada izuzev nekoliko vrtića u kojima s programom krećemo tijekom rujna, o čemu ćete biti obaviješteni putem obavijesti u pojedinom vrtiću.

Hvala svim starim i novim malim sportašicama i sportašima koji su se do sada prijavili za program u novoj sezoni!   

Vidimo se uskoro,

vaše trenerice i treneri


Za sve one koji su eventualno zaboravili prijaviti svoje klince na Male sportaše ili ih planirate prijaviti u nastavku možete provjeriti broj slobodnih mjesta na pojedinoj lokaciji i grupi:

Vidimo se!!!


Poštovani, posjetitelji web stranice 'malisportasi.hr', kako bi Vam omogućili što kvalitetnije korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, web stranica malisportasi.hr upotrebljava kolačiće. Daljnjim korištenjem web stranica 'malisportasi.hr', suglasni ste s korištenjem kolačića i uvjetima o zaštiti podataka.
Saznajte više Ok Odbaci