program ms sezona 2017 18


Dragi naši mali sportaši i sportašice, poštovani roditelji.

Još jedna vesela sezona je pred nama. Nadamo se kako ste se dobro odmorili i kako s veseljem čekate nove trenutke uz program Sportske akademije Mali sportaši.

Ovim putem Vas obaviještavamo kako s programom u sportskim akademijama počinjemo u ponedjeljak, 4. rujna. Program u vrtićima počinje od ponedjeljka, 2. listopada izuzev nekoliko vrtića u kojima s programom krećemo tijekom rujna.

Svi prijavljeni dobit će email poruku voditelja pojedinog objekta s detaljnim informacijama vezanim uz upis i prvi trening.

Hvala svim starim i novim malim sportašicama i sportašima koji su se do sada prijavili za program u novoj sezoni!   

Vidimo se uskoro,

vaše trenerice i treneri

Za sve one koji su eventualno zaboravili prijaviti svoje klince na Male sportaše ili ih planirate prijaviti u nastavku možete provjeriti broj slobodnih mjesta na pojedinoj lokaciji i grupi:


Poštovani, posjetitelji web stranice 'malisportasi.hr', kako bi Vam omogućili što kvalitetnije korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, web stranica malisportasi.hr upotrebljava kolačiće. Daljnjim korištenjem web stranica 'malisportasi.hr', suglasni ste s korištenjem kolačića i uvjetima o zaštiti podataka.
Saznajte više Ok Odbaci