Mali sportaši Vas pozivaju u školu rolanja, biciklizma, plivanja i tenisa te Uskršnji kamp.

S dolaskom proljeća i lijepog vremena sve je nekako lakše. Svi smo aktivniji i provodimo mnogo više vremena u prirodi. Dani su sve dulji, djeca se igraju u parkovima, a vikende često provodimo na omiljenim izletištima ili u dugim šetnjama.

Mnogo je aktivnosti kojima se možemo baviti tijekom proljetnih dana i koje su povezane s lijepim vremenom i boravkom u prirodi stoga su Mali sportaši svoje programe prilagodili upravo aktivnostima povezanim s boravkom na svježem zraku.

Kao i svake godine, Mali sportaši organiziraju školu rolanja koja će se održavati čak na pet lokacija u gradu.

Škola tenisa Mali sportaši također izlazi u prirodu. Balon pod kojim mali tenisači treniraju tijekom zime će se ispuhati, mali tenisači će veselo zaigrati tenis na vanjskim terenima ŠRC-a Trnje.

Jedna od omiljenih dječjih aktivnosti svakako je i plivanje, stoga će Mali sportaši tijekom cijelog proljeća, organizirati školu plivanja kako bi male (ne)plivače što bolje pripremili za ljetne radosti te kako bi već prvog dana na moru ponosno zaplivali bez dodatnih pomagala za održavanje na vodi. Mali sportaši plivaju na bazenu Svetice i Utrina.

Djecu će se svakako razveseliti i škola biciklizma koju će Mali sportaši organizirati na više lokacija u Zagrebu, a bicikliranje uz Male sportaše starta u travnju.  

Osim navedenih programa, Mali sportaši će i ove godine, treću godinu za redom, organizirati Uskršnji kamp od 18. do 21. travnja na Šalati i u Sportskom parku Mladost.

Iskreno se nadamo kako ćete ovog proljeća provesti što više vremena u prirodi i na svježem zraku baveći se aktivnostima koje će pozitivno utjecati na rast i razvoj vašeg djeteta.

Veselimo se zajedničkom druženju i čekamo Vas s osmijehom.


Možda će vas zanimati i: Sportski rođendani mali sportaši