Poštovani roditelji, dragi naši mali sportaši i sportašice.

Ovim Vas putem obaviještavamo o obustavi treninga u svim sportskim akademijama Mali sportaši i treninga na lokacijama dječjih vrtića u kojima održavamo naš program. Program se obustavlja do daljnjeg.

Također, obustavljamo i sve ostale dodatne progrme u organizaciji DSR Mali sportaši. O eventualnom nastavku programa obavijestit ćemo Vas na vrijeme, a što ovisi o daljnjim preporukama nadležnih tijela i razvoja aktualne epidemiološke situacije u gradu Zagrebu i Republici Hrvatskoj.

O svim daljnjim odlukama vezanim uz novonastalu situaciju pa tako i o pitanju članarine obavijestit ćemo sve roditelje/skrbnike upisane djece na vrijeme.

Za sva eventualna pitanja možete kontaktirati tajnika na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pozivom na: 091 513 2426 / Goran Russo, prof. Tajnik DSR Mali sportaši

Hvala na razumijevanju!


Poštovani, posjetitelji web stranice 'malisportasi.hr', kako bi Vam omogućili što kvalitetnije korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, web stranica malisportasi.hr upotrebljava kolačiće. Daljnjim korištenjem web stranica 'malisportasi.hr', suglasni ste s korištenjem kolačića i uvjetima o zaštiti podataka.
Saznajte više Ok Odbaci