3 - 4 GODINE

početak programa od 04.09.

SPORTSKA IGRAONICA MALI SPORTAŠI

Sportski program za djecu od 3.godine je idealna aktivnost za ulazak u svijet sporta. Dobrodošli u našu veselu sportsku igraonicu za mališane od 3 do 4 godine! Ovdje djeca uče, igraju se i razvijaju svoje sportske vještine uz puno smijeha i zabave.

Naša igraonica je osmišljena kako bi potaknula radoznalost i razvoj vaših malih sportaša. Uz pomoć naših iskusnih trenera i pedagoga, djeca će istražiti različite sportske discipline prilagođene njihovoj dobi.

Tijekom boravka u našoj igraonici, mališani će se upoznati s osnovama raznih sportova, kao što su nogomet, košarka, gimnastika i još mnogo toga. Kroz igru, vježbe i sportske aktivnosti, potičemo razvoj motoričkih sposobnosti, koordinacije i ravnoteže.

Sigurnost je naša najviša prednost, stoga smo osigurali da je naše okruženje prilagođeno potrebama malih sportaša. Opremljeni smo posebnim sportskim rekvizitima i igračkama koje će potaknuti njihovu maštu i poticanje kreativnosti.

U našoj sportskoj igraonici, vaša djeca će također naučiti važnost timskog rada, dijeljenja i poštivanja drugih. Potičemo međusobno prijateljstvo i podršku među djecom kako bi svaki dan bio ispunjen sretne uspomene i osjećajem pripadnosti.

Pridružite nam se u ovoj sportskoj avanturi! Rezervirajte mjesto za vaše malene sportaše u našoj igraonici i omogućite im nezaboravno iskustvo koje će obogatiti njihov razvoj i ostati im u srcu zauvijek.

Radujemo se što ćemo zajedno otkrivati svijet sporta i igre!

Igramo se 2 x tjedno po 30 do 35 minuta na lokaciji sportske akademije “Trnjanska“, "Varšavska" i Šalata. Ukoliko Vaše dijete ima višak energije, a nije navršilo tri i pol godine kako bi krenulo na sportski program, tada ste na pravom mjestu. 

Sportska igraonica Mali sportaši poslužit će kao izvrstan temelj za daljnje pohađanje sportskih programa Vašeg djeteta. S naglaskom na puno igre, zabave i smijeha, aktivnosti koje provodimo u sklopu sportske igraonice imaju veliki utjecaj na kvalitetan razvoj motoričkih znanja, te usvajanje prvih sportskih koraka. 

prijave za 2024/25 se otvaraju 15.08.

Prijave su završene

Detalji

NUDIMO VAM:

  • Sigurnu okolinu za igranje
  • Zanimljiv program s puno igara
  • Super zabavu s vršnjacima

prijave za 2024/25 se otvaraju 15.08.

mjesečna članarina 40 eura

GRUPE I TERMINI

TRENERI

Molimo Vas da se prilikom prijave pridržavate dobnih granica koje su navedene uz određenu grupu. Ukoliko prijavljeno dijete dobno ne pripada u prijavljenu grupu, zadržavamo pravo premještanja djeteta u odgovarajuću grupu. Ako iz nekog razloga niste dobili povratnu informaciju nakon prijave (24 h) ili imate problema s online prijavom molimo da svoju prijavu pošaljete na: malisportasi@malisportasi.hr.

GALERIJA