3.5 - 7 GODINA

početak programa 04.09.

Dobrodošli u naš sportski program za djecu od 3,5-7. godina - mjesto gdje vaši mališani mogu započeti svoje sportsko putovanje puno energije, igre i učenja!

Naš program je posebno osmišljen kako bi potaknuo razvoj motoričkih vještina, koordinacije i osnovnih sportskih elemenata kod vaše djece. Kroz zabavne igre, vježbe i timsku suradnju, naši stručni treneri pružaju podršku i usmjeravanje kako bi svako dijete postiglo svoj maksimalni potencijal.

U našem sportskom programu, vaši mali sportaši će imati priliku upoznati se s raznim sportskim disciplinama, kao što su nogomet, košarka, atletika, gimnastika i još mnogo toga. Uz naglasak na razvoju sportskog duha, fer igre i međusobnog poštovanja, potičemo dječju samostalnost i samopouzdanje.

Sigurnost naše djece je na prvom mjestu, stoga smo osigurali da naše sportske aktivnosti i rekviziti odgovaraju njihovoj dobi i fizičkim sposobnostima. Vaša djeca će se osjećati potpuno zaštićeno i potaknuto da se izraze i istraže svoje sportske interese.

U našem veselom sportskom programu, svaki dan donosi novo uzbuđenje, nova prijateljstva i puno smijeha. Potičemo radost i zabavu u svakoj sportskoj igri, jer znamo da je to ključ za održavanje ljubavi prema sportu kroz cijeli život.

Pridružite nam se i omogućite vašim mališanima nezaboravno iskustvo koje će ih voditi ka zdravijem, aktivnijem i sretnijem životu.

Program nije usmjeren na "stvaranje“ vrhunskih sportaša i ranu specijalizaciju, već na poticanje optimalnog i cjelokupnog razvoja djeteta. Mali sportaši su lider na području dječjeg sporta! Našim programom želimo unaprijediti psihofizički razvoj djeteta, razvoj kreativnosti, te osjećaj zajedništva uz isticanje individualnih kvaliteta svakog polaznika.

Cilj nam je kroz igru, maštu, puno zabave i smijeha dijete uvesti u svijet sporta kako bi imalo što bolji uvid u značajnost sporta i tjelesnog vježbanja pri čemu razvijamo motoričke sposobnosti djeteta (koordinacija, snaga, brzina, fleksibilnost, ravnoteža, preciznost...) s naglaskom na njihovu povezanost sa zdravljem i zdravim načinom života. 

Prijave su završene

Detalji

NUDIMO VAM:

  • Sigurna okolina za igranje
  • Zanimljivi programi i igre
  • Super zabava sa vršnjacima!

prijave za 2024/25 se otvaraju 15.08.


40 eura/mjesečno

GRUPE I TERMINI

TRENERI

Molimo Vas da se prilikom prijave pridržavate dobnih granica koje su navedene uz određenu grupu. Ukoliko prijavljeno dijete dobno ne pripada u prijavljenu grupu, zadržavamo pravo premještanja djeteta u odgovarajuću grupu. Ako iz nekog razloga niste dobili povratnu informaciju nakon prijave (24 h) ili imate problema s online prijavom molimo da svoju prijavu pošaljete na: malisportasi@malisportasi.hr.

GALERIJA