LJETNI KAMPOVI U ZAGREBU

POČETAK 29.06.2020. , prijave od 01.06.

Provedite zabavan, siguran i edukativan tjedan u ljetnim kampovima Mali sportaši tijekom cijelog ljeta! Nudimo Vam četiri različita kampa na Šalati; Univerzalni sportsko edukativni kamp, Nogometni kamp, Tenis kamp i Kamp robotike.

Univerzalni kamp je namijenjen za djecu od pet do dvanaest godina dok su nogometni, tenis kamp i kamp robotike namijenjeni za djecu od sedam i više godina. Program u ljetnim kampovima Mali sportaši vašoj djeci omogućava nezaboravan provod tijekom kojeg će se upoznati s novim sportskim, umjetničkim i drugim aktivnostima, razviti snažna i trajna prijateljstva, unaprijediti komunikacijske vještine uz uvažavanje različitosti te doživjeti nezaboravno ljeto!

Polaznike kampova kroz strukturirani program vode iskusni voditelji u omjeru jedan voditelj na desetero djece. Tijekom cjelodnevnog boravka, od 8:30 do 16:30 sati, za djecu je pripremljena nutricionistički selektiran ručak i voćna užina. Svaki dan uključuje aktivnosti na bazenu i razne igre na prostorima kampa, dok sredinom tjedna odlazimo na Sljeme.

U programe kampova uključen je širok spektar sportskih aktivnosti, umjetničkih radionica i istraživačkih grupa po izboru polaznika. Tijekom boravka u našim kampovima za polaznike osiguravamo: stručno vodstvo i pedagoški nadzor, svakodnevni boravak na bazenu, izlet na Sljeme, poklon paket i diplomu, fotografije s kampa i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja.

Video o Kampu robotike možete pogledati na našem YouTube kanalu ovdje!

Prijave su završene

Detalji

Univerzalni sportsko edukativni kamp

Nogometni kamp

Tenis kamp

Kamp robotike

800,00 do 950,00 ovisno o kampu

GRUPE I TERMINI

TRENERI

Produženi boravak: Ukoliko imate potrebu dovesti dijete ranije ili po njega doći kasnije od navedenog vremena trajanja kampa, omogućit ćemo Vam čuvanje djeteta u tom periodu. Cijena za produženi boravak djeteta od 8:00 do 17:00 sati nadoplaćuje se 50,00 kn/tjedan uz raniju napomenu.

Kamp se održava svih 5 dana na istoj lokaciji po odabiru polaznika te se na istoj lokaciji provode sve aktivnosti (osim kad se ide na Sljeme).Odlazak na Sljeme planiran je za srijedu. U slučaju lošeg vremena odlazak na Sljeme ćemo odgoditi za drugi dan.

Obročno plaćanje: Odobravamo obročno plaćanje u dvije rate. Prvu ratu je potrebno platiti prilikom prijave, a drugu prije početka termina za koji se dijete prijavljuje.

Popusti: Popuste u iznosu od 50,00 Kn odobravamo za članove "Malih sportaša" (polaznike redovnog programa), prijavljeno drugo ili svako sljedeće dijete te za "ponavljače", polaznike koji se odluče za prijavu u više termina.

Cijena kampa biti će umanjena za uplaćeni iznos rezervacije.

U slučaju nedolaska iz bilo kojeg razloga ili u bilo kojem drugom slučaju ne vršimo povrat rezervacije.

Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste dobili povratnu informaciju nakon prijave (24 h) ili imate problem s online prijavom molimo pošaljete prijavu sa svim potrebnim podacima na: trpimir@malisportasi.hr ili kontaktirajte voditelja (Trpimir) na 091 887 6246.