LJETNI KAMPOVI U ZAGREBU

Prijave su otvorene!!! Kampovi traju cijelo ljeto!!!!!

Provedite zabavan, siguran i edukativan tjedan u ljetnim kampovima Mali sportaši tijekom cijelog ljeta! Ove godine nudimo Vam četiri različita kampa na Šalati: Univerzalni sportsko edukativni kamp (5-12 g.), nogometni kamp, tenis kamp i bike kamp(7-12. g.)

Polaznike kampova kroz strukturirani program vode iskusni voditelji u omjeru jedan voditelj na desetero djece. Tijekom cjelodnevnog boravka, od 8:30 do 16:30 sati, za djecu je pripremljen ručak i voćna užina. Svaki dan uključuje aktivnosti na bazenu i razne igre na prostorima kampa, dok sredinom tjedna odlazimo na Sljeme.

U programe kampova uključen je širok spektar sportskih aktivnosti, umjetničkih radionica i istraživačkih grupa po izboru polaznika. Tijekom boravka u našim kampovima za polaznike osiguravamo: stručno vodstvo i pedagoški nadzor, svakodnevni boravak na bazenu, izlet na Sljeme, diplomu, fotografije s kampa i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja.

Detalji

EPIDEMIOLOŠKE MJERE NA KAMPU:

1.Kamp se organizira na vanjskim i otvorenim prostorima i terenima (osim u slučaju kiše)

2.Na bazenu su prisutna samo djeca iz kampa Malih sportaša (nema drugih plivača)

3.Obavezna je upotreba dezinficijensa prilikom ulaska i boravka na kampu

4. Molimo Vas da ne dolazite na kamp ako se Vi ili Vaši ukućani ne osjećate dobro ili imate
povišenu temperaturu i kašljete te obavezno obavijestite voditelja kampa

5. Molimo Vas da se za vrijeme boravka u svim prostorima pridržavate odredbe
socijalne distance 

850,00 do 950,00 ovisno o kampu

GRUPE I TERMINI

TRENERI

Produženi boravak: Ukoliko imate potrebu dovesti dijete ranije ili po njega doći kasnije od navedenog vremena trajanja kampa, omogućit ćemo Vam čuvanje djeteta u tom periodu. Cijena za produženi boravak djeteta od 8:00 do 17:00 sati nadoplaćuje se 50,00 kn/tjedan uz raniju napomenu.

Kamp se održava svih 5 dana na istoj lokaciji po odabiru polaznika te se na istoj lokaciji provode sve aktivnosti (osim kad se ide na Sljeme).Odlazak na Sljeme planiran je za srijedu. U slučaju lošeg vremena odlazak na Sljeme ćemo odgoditi za drugi dan.

Obročno plaćanje: Odobravamo obročno plaćanje u dvije rate. Prvu ratu je potrebno platiti prilikom prijave, a drugu prije početka termina za koji se dijete prijavljuje.

Popusti: Popuste u iznosu od 50,00 Kn odobravamo za članove "Malih sportaša" (polaznike redovnog programa), prijavljeno drugo ili svako sljedeće dijete te za "ponavljače", polaznike koji se odluče za prijavu u više termina.

U slučaju nedolaska iz bilo kojeg razloga ili u bilo kojem drugom slučaju ne vršimo povrat rezervacije.

U slučaju manjeg broja djece DSR Mali sportaši zadržavaju pravo otkaza kampa za taj termin(min.broj djece 8).

Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste dobili povratnu informaciju nakon prijave (24 h) ili imate problem s online prijavom molimo pošaljete prijavu sa svim potrebnim podacima na: trpimir@malisportasi.hr ili kontaktirajte voditelja (Trpimir) na 091 887 6246

GALERIJA