LJETNI KAMPOVI U ZAGREBU

prijave se otvaraju 01.06.2022.

Provedite zabavan, siguran i edukativan tjedan u ljetnim kampovima Mali sportaši tijekom cijelog ljeta! Ove godine nudimo Vam četiri različita kampa na Šalati: Univerzalni sportsko edukativni kamp (5-12 g.), nogometni kamp, tenis kamp i kamp robotike(6-12. g.)

Polaznike kampova kroz strukturirani program vode iskusni voditelji u omjeru jedan voditelj na desetero djece. Tijekom cjelodnevnog boravka, od 8:30 do 16:30 sati, za djecu je pripremljen ručak iz eminentnog zagrebačkog restorana Stari fijaker i voćna užina. Svaki dan uključuje aktivnosti na bazenu i razne igre na prostorima kampa, dok sredinom tjedna odlazimo na Sljeme.

U programe kampova uključen je širok spektar sportskih aktivnosti, umjetničkih radionica i istraživačkih grupa po izboru polaznika. Tijekom boravka u našim kampovima za polaznike osiguravamo: stručno vodstvo i pedagoški nadzor, svakodnevni boravak na bazenu, izlet na Sljeme, diplomu, fotografije s kampa i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja.


Prijave su završene

Detalji

Program Ljetnog kampa:

8:30-9:00 okupljanje

09:00- 12:00 sportske i umjetničke aktivnosti, nogometni treninzi, teniski treninzi, robotika

12:15 ručak iz restorana Stari fijaker

13:00-14:30 bazen

15:00 - voćna užina

15:30-16:15 sportske i umjetničke aktivnosti

16:30 odlazak iz kampa

900,00 do 1200,00 ovisno o kampu

GRUPE I TERMINI

TRENERI

Produženi boravak: Ukoliko imate potrebu dovesti dijete ranije ili po njega doći kasnije od navedenog vremena trajanja kampa, omogućit ćemo Vam čuvanje djeteta u tom periodu. Cijena za produženi boravak djeteta od 8:00 do 17:00 sati nadoplaćuje se 50,00 kn/tjedan uz raniju napomenu.

Kamp se održava svih 5 dana na istoj lokaciji po odabiru polaznika te se na istoj lokaciji provode sve aktivnosti (osim kad se ide na Sljeme).Odlazak na Sljeme planiran je za srijedu. U slučaju lošeg vremena odlazak na Sljeme ćemo odgoditi za drugi dan.

Obročno plaćanje: Odobravamo obročno plaćanje u dvije rate. Prvu ratu je potrebno platiti prilikom prijave, a drugu prije početka termina za koji se dijete prijavljuje.

U slučaju nedolaska iz bilo kojeg razloga ili u bilo kojem drugom slučaju ne vršimo povrat rezervacije.

U slučaju manjeg broja djece DSR Mali sportaši zadržavaju pravo otkaza kampa za taj termin(min.broj djece 8).

Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste dobili povratnu informaciju nakon prijave (24 h) ili imate problem s online prijavom molimo pošaljete prijavu sa svim potrebnim podacima na: trpimir@malisportasi.hr ili kontaktirajte voditelja (Trpimir) na 091 887 6246


GALERIJA