OSNOVNOŠKOLCI

Nudimo Vam

  • Nastavak kvalitetnog sportskog odgoja
  • Olakšavanje prijelaza iz vrtića u školu
  • Stjecanje novih školskih prijatelja

 


Informacije

Sa završetkom pohađanja vrtića i polaskom u školu u životu djece dolazi do jedne od većih promjena koja će im se dogoditi u toj životnoj fazi. Promjena objekta, novi prijatelji, novi ritam i obveze koje stoje pred osnovnoškolcima često su puta stresni faktori s kojima se djeca više ili manje moraju nositi. Prilagodba na školu je često puta teška i zahtijeva vrijeme kako bi se stvari ustalile, a djeca prilagodila na nove okolnosti i izazove koji su pred njima. 

Upravo zbog toga što su navedene promjene same po sebi velike, odlučili smo naš osnovni program za predškolce nadopuniti i nadograditi programom namijenjenim osnovnoškolcima, kako bismo im olakšali prijelaz iz vrtića u školu i uz to nastavili s kvalitetnim sportskim odgojem. 

Program provodimo na četiri lokacije, u Varšavskoj, Šalati, Trnjanskoj i Sloboštini. Na taj način naši mali sportaši koji su završili svoj vrtićki put mogu nastaviti trenirati sa svojim prijateljima i steći nove prijatelje iz drugih škola. 

Program za osnovnoškolce, namijenjen djevojčicama i dječacima od prvog do četvrtog razreda osnovne škole, osigurava kvalitetnu nadogradnju na predškolski program, nastavljajući tako ravnomjeran razvoj motoričkih i koordinacijskih sposobnosti te je odlična priprema za eventualnu kasniju specijalizaciju i usmjeravanje ka bavljenju jednim sportom. 


Lokacije i terminiKako se prijaviti?

Kako bi se prijavili potrebno je ispuniti prijavnicu:

Čekamo te s osmijehom!


Napomene

Molimo Vas da se prilikom prijave pridržavate dobnih granica koje su navedene uz određenu grupu. Ukoliko prijavljeno dijete dobno ne pripada u prijavljenu grupu, zadržavamo pravo premještanja djeteta u odgovarajuću grupu. Ako iz nekog razloga niste dobili povratnu informaciju nakon prijave (24 h) ili imate problema s online prijavom molimo da svoju prijavu pošaljete na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..


 

 

Poštovani, posjetitelji web stranice 'malisportasi.hr', kako bi Vam omogućili što kvalitetnije korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, web stranica malisportasi.hr upotrebljava kolačiće. Daljnjim korištenjem web stranica 'malisportasi.hr', suglasni ste s korištenjem kolačića i uvjetima o zaštiti podataka.
Saznajte više Ok Odbaci