OSNOVNOŠKOLCI

Nudimo Vam

  • Nastavak kvalitetnog sportskog odgoja
  • Olakšavanje prijelaza iz vrtića u školu
  • Stjecanje novih školskih prijatelja

 


Informacije

Sa završetkom pohađanja vrtića i polaskom u školu u životu djece dolazi do jedne od većih promjena koja će im se dogoditi u toj životnoj fazi. Promjena objekta, novi prijatelji, novi ritam i obveze koje stoje pred osnovnoškolcima često su puta stresni faktori s kojima se djeca više ili manje moraju nositi. Prilagodba na školu je često puta teška i zahtijeva vrijeme kako bi se stvari ustalile, a djeca prilagodila na nove okolnosti i izazove koji su pred njima. 

Upravo zbog toga što su navedene promjene same po sebi velike, odlučili smo naš osnovni program za predškolce nadopuniti i nadograditi programom namijenjenim osnovnoškolcima, kako bismo im olakšali prijelaz iz vrtića u školu i uz to nastavili s kvalitetnim sportskim odgojem. 

Program provodimo na četiri lokacije, u Varšavskoj, Šalati, Trnjanskoj i Sloboštini. Na taj način naši mali sportaši koji su završili svoj vrtićki put mogu nastaviti trenirati sa svojim prijateljima i steći nove prijatelje iz drugih škola. 

Program za osnovnoškolce, namijenjen djevojčicama i dječacima od prvog do četvrtog razreda osnovne škole, osigurava kvalitetnu nadogradnju na predškolski program, nastavljajući tako ravnomjeran razvoj motoričkih i koordinacijskih sposobnosti te je odlična priprema za eventualnu kasniju specijalizaciju i usmjeravanje ka bavljenju jednim sportom. 


Lokacije i terminiKako se prijaviti?

Kako bi se prijavili potrebno je ispuniti prijavnicu:

PRIJAVE TRENUTNO NISU MOGUĆE!

Čekamo te s osmijehom!


Napomene

Uslijed aktualne epidemiološke situacije u gradu Zagrebu i Republici Hrvatskoj, a prema uputama nadležnih Institucija RH, PROGRAM JE ODGOĐEN DO DALJNJEG! Zahvaljujemo na razumijevanju.

Molimo Vas da se prilikom prijave pridržavate dobnih granica koje su navedene uz određenu grupu. Ukoliko prijavljeno dijete dobno ne pripada u prijavljenu grupu, zadržavamo pravo premještanja djeteta u odgovarajuću grupu. Ako iz nekog razloga niste dobili povratnu informaciju nakon prijave (24 h) ili imate problema s online prijavom molimo da svoju prijavu pošaljete na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..


 

 

Poštovani, posjetitelji web stranice 'malisportasi.hr', kako bi Vam omogućili što kvalitetnije korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, web stranica malisportasi.hr upotrebljava kolačiće. Daljnjim korištenjem web stranica 'malisportasi.hr', suglasni ste s korištenjem kolačića i uvjetima o zaštiti podataka.
Saznajte više Ok Odbaci