ŠKOLA BICIKLIZMA

PRIJAVE SU ZATVORENE!! Čekamo proljeće!

S ponosom predstavljamo naš edukativno sportski program - školu biciklizma Mali sportaši.

S dolaskom proljeća sve je više aktivnosti koje možemo raditi izvan zatvorenih prostora. Planinarenje, rolanje, bicikliranje, odlasci na izlete samo su neke od zdravih aktivnosti s kojima se možemo baviti.

Na tragu navedenog, osmislili smo program bicikliranja za najmlađe koji se održava na čak pet lokacija u gradu Zagrebu.

Škola biciklizma namijenjena je djeci početnicima, bez znanja vožnje bicikla te djeci koja imaju usvojeno znanje vožnje bicikla, ali bi željeli usavršiti svoje vještine i naučiti osnovna pravila ponašanja u prometu.

U nastavku pogledajte detaljne informacije o školi biciklizma i prijavite se!

Prijave su završene

Detalji

Usvojite vještine vožnje bicikla

Naučite osnovna prometna pravila

Pristup biciklističkoj stazi sa svim rekvizitima


5 dolazaka 40 eura

GRUPE I TERMINI

TRENERI

Važna napomena: U slučaju većeg broja prijavljenih polaznika za pojedinu lokaciju i termin zadržavamo pravo izmjene početka termina, a radi veće kvalitete provođenja programa. U tom slučaju polaznici će biti podijeljeni u dvije grupe, mlađi polaznici ranija grupa, a stariji kasnija. O eventualnoj izmjeni početka termina obavijestit ćemo sve prijavljene na vrijeme.

Škola biciklizma namijenjena je djeci od četiri godine starosti.

Roditelji/staratelji su dužni osigurati vlastiti bicikl i kacigu (obavezno).

Roditelji/staratelji imaju mogućnost odlaganja bicikla i opreme u čuvanom prostoru za vrijeme trajanja škole, tako da bicikl nije potrebno dovoziti svaki puta. (Moguće samo na Šalati).

Termini su podložni promjenama zbog vremenskih neprilika ili malog broja prijavljenih.

Cijena škole biciklizma biti će umanjena za uplaćeni iznos rezervacije.

U slučaju nedolaska iz bilo kojeg razloga ili u bilo kojem drugom slučaju ne vršimo povrat rezervacije.

DSR "Mali sportaši" zadržava pravo izmjene i otkaza termina zbog nedovoljnog broja prijavljenih polaznika škole, odnosno manje od 5 prijavljenih polaznika.

U slučaju malo prijavljenih na pojedinu lokaciju i termin dvije grupe ćemo spojiti u jednu, o čemu će prijavljeni biti obaviješteni od strane voditelja.

U slučaju kiše voditelj će poslati SMS o odgodi, na prvom treningu svi će roditelji dobiti kontakt broj voditelja na koji se mogu informirati o eventualnim odgodama.

Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste dobili povratnu informaciju nakon prijave (24 h) ili imate problem s online prijavom molimo pošaljete prijavu sa svim potrebnim podacima na: trpimir@malisportasi.hr ili kontaktirajte voditelja (Trpimir) na 091 887 6246.

GALERIJA