ŠKOLA ROLANJA

PRIJAVE SU OTVORENE!!

Škola rolanja Mali sportaši egzistira više od petnaest godina. Za to su vrijeme naši treneri s dugogodišnjim iskustvom rada s djecom naučili rolati preko 8000 djece .

Škola se provodi uz primjenu najviših kinezioloških i pedagoških standarda na terenima škola i vrtića u kontroliranim i iznimno sigurnim prostorima, a program se konstantno nadograđuje i usavršava. 

Rolanje je sport koji skladno razvija motoričke sposobnosti s naglaskom na ravnotežu i koordinaciju i upravo je zbog toga idealan izbor za djecu predškolske dobi. Osim što razvija navedene sposobnosti, rolanje je vrlo zabavno, popularno i zdravo.

Važna napomena: U slučaju većeg broja prijavljenih polaznika za pojedinu lokaciju i termin zadržavamo pravo izmjene početka termina, a radi veće kvalitete provođenja programa. U tom slučaju polaznici će biti podijeljeni u dvije ili tri grupe, mlađi polaznici ranija grupa, stariji kasnija. O eventualnoj izmjeni početka termina obavijestit ćemo sve prijavljene na vrijeme.

Za djecu od 4. godine.

Početak termina poslije 17 h

Detalji

Siguran i kontrolirani prostor za rolanje

Najviši kineziološki i pedagoški standard

Odličnu zabavu i usvajanje znanja rolanja

Od ponedjeljka do petka

U trajanju od 45 minuta svaki dan u poslijepodnevnim satima

Diploma za polaznike


5 dolazaka 40 eura

GRUPE I TERMINI

TRENERI

Rolamo svaki radni dan po 45 minuta od početnog datuma termina.

Cijena škole rolanja biti će umanjena za uplaćeni iznos rezervacije.

U slučaju nedolaska iz bilo kojeg razloga ili u bilo kojem drugom slučaju ne vršimo povrat rezervacije.

Termini su podložni promjenama zbog vremenskih neprilika ili malog broja prijavljenih.

U cijenu škole rolanja nije uključena oprema za rolanje. Opremu možete unajmiti po cijeni od 10,00 €/termin  (role, štitnici za koljena, laktove i zglobove).

DSR "Mali sportaši" zadržava pravo izmjene i otkaza termina zbog nedovoljnog broja prijavljenih polaznika škole.

U slučaju kiše voditelj škole rolanja na pojedinoj lokaciji šalje SMS o odgodi, na prvom treningu svi će roditelji dobiti kontakt broj voditelja na koji se mogu informirati o evenualnim odgodama!

Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste dobili povratnu informaciju nakon prijave (24 h) ili imate problem s online prijavom molimo pošaljete prijavu sa svim potrebnim podacima na: trpimir@malisportasi.hr ili kontaktirajte voditelja (Trpimir) na 091 887 6246.