ŠKOLA SKIJANJA 4 - 6 GODINA

Termin 8.-12.2.je popunjen! Prijave su na listu čekanja ili za sljedeće termine!

Mali sportaši i ove zime organiziraju školu skijanja za predškolarce na Sljemenu, za djecu od četiri do šest godina u terminu 8.-12. veljače. Nudimo vam licencirane učitelje skijanja, rad u malim skupinama i vrhunsku zabavu na snijegu.

Školu skijanja organiziramo u suradnji sa školom skijanja Žuti mačak, prvom hrvatskom organiziranom školom skijanja s 20 godina iskustva kroz koju je prošlo više od 20 000 polaznika svih uzrasta. Omogućite djetetu sportsku aktivnost na svježem zraku u društvu vršnjaka gdje će kroz zabavu uz vrhunske učitelje naučiti skijati.

Vašem djetetu nudimo idealne uvjete za školu skijanja i edukaciju. Skijamo u vlastitom koridoru s početnicima na Činovničkoj livadi, s vlastitom mini žičarom, raznim rekvizitima za učenje kroz igru te kućicom za odlaganje opreme. Radimo u malim skupinama do 10 polaznika, a s djecom su 2 trenera. Program škole skijanja provodit će se u skladu s epidemiološkim mjerama. Broj mjesta zbog epidemioloških mjera je ograničen! Grupa je popunjena! Primamo prijave za listu čekanja ukoliko netko odustane ili ćemo ići u prvom sljedećem slobodnom terminu!

Detalji

5 dana

Prijevoz na Sljeme i natrag

Škola skijanja

Užina na stazi

Nastavak škole skijanja

Ručak

Završna natjecanja

Podjela medalja i diploma

Pedagoški nadzor

Vođenje i organizacija putovanja

1.490,00kn za gotovinsko plaćanje

GRUPE I TERMINI

TRENERI

PROGRAM JE VERIFICIRAN OD MINISTARSTVA ZNANOSTI, OBRAZOVANJA I SPORTA.

Mogućnost plaćanja:

  • Gotovina ili putem transakcijskog računa, kreditne kartice, mogućnost obročnog plaćanja (do maksimalno 5 rata uz garanciju plaćanja.
  • Popusti: Za dvoje i više djece iz iste obitelji – 1. dijete plaća punu cijenu, 2. dijete 10% popusta, 3. dijete i svako slijedeće 30% popusta.
  • Najam opreme i ski karta: Cijena najma komplet opreme (skije, pancerice, kaciga): 300,00 kn. Cijena najma opreme (skije i pancerice): 250,00 kn. U cijenu nije uključena ski karta.
  • Osiguranje od otkaza aranžmana: Cijena osiguranja iznosi 10% od ukupne cijene škole skijanja. U slučaju otkaza povrat je 90% od uplate. Osiguranje nije obavezno.

Školu skijanja u suradnji s DSR Mali sportaši organizira:

Žuti mačak, ski & surf Žuti mačak d.o.o., HR-AB-1-080233504

Radnička cesta 52, 10 000 Zagreb

www.zutimacak.hr