ZIMSKI KAMP

PRIJAVE SU ZATVORENE!!

Provedite zimske praznike s Malim sportašima na Zimskom kampu u gradu Zagrebu u sportskoj akademiji Šalata. Kamp je namijenjen za djecu od 5-12 godina. Polaznike kampova kroz strukturirani program vode iskusni voditelji u omjeru jedan voditelj na desetero djece. Tijekom cjelodnevnog boravka, od 8:30 do 16:30 sati, za djecu je pripremljen nutricionistički selektiran ručak i voćna užina. Ručak je organiziran u restoranu Kod Pere na Šalati.

U sportski kamp uključen je širok spektar sportskih aktivnosti, starih igara, umjetničkih radionica i istraživačkih grupa, razgledavanje užeg centra grada i posjet centru grada uz turističkog vodiča, kino projekcija u Kaptol centru, lego radionica, odlazak u ZOO. Tijekom boravka u našem kampu za polaznike osiguravamo: stručno vodstvo i pedagoški nadzor, diplomu, fotografije s kampa i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja.

Program Zimskog kampa:

8:30-9:00 okupljanje

09:00- 12:00 sportske i umjetničke aktivnosti;

ručak

13:00-16:00 posjet centru grada uz turističkog vodiča, kino projekcija u Kaptol centru, lego radionica, odlazak u ZOO

16:30 odlazak iz kampa

Prijave su završene

Detalji

PRIJAVE ZA ZIMSKI KAMP NA ŠALATI SE OTVARAJU 10.01.2024.

FIRST MINUTE PRIJAVE DO 31.01. POPUST 20% - 144 EURA CIJENA ZA 5 DANA KAMPA!!!!!!!!!

Zimski kamp 5 dana 180,00€

GRUPE I TERMINI

TRENERI

Cijena Zimskog kampa bit će umanjena za uplaćeni iznos rezervacije. Rezervacija iznosi 20,00€

U slučaju nedolaska iz bilo kojeg razloga ili u bilo kojem drugom slučaju ne vršimo povrat rezervacije.

Odobravamo popust u iznosu od 15,00€ za članove DSR Mali sportaši, za drugo dijete iz obitelji. Popusti se ne zbrajaju.

Zimski kamp će se održati uz minimalno 16 prijavljenih polaznika, u slučaju manjeg broja prijavljenih DSR Mali sportaši mogu odustati od ponude, uz povrat uplaćene rezervacije.

Broj mjesta u kampu je ograničen. Polaznici osiguravanju mjesto uplatom rezervacije. U slučaju izostanka uplate rezervacije ne možemo garantirati upis u kamp.

Produženi boravak: Ukoliko imate potrebu dovesti dijete ranije ili po njega doći kasnije od navedenog vremena trajanja kampa, omogućit ćemo Vam čuvanje djeteta u tom periodu. Cijena za produženi boravak djeteta od 8:00 do 17:00 sati iznosi 10,00€ po tjednu (za svih 5 dana) uz raniju napomenu.

Ukoliko iz nekog razloga niste dobili povratnu informaciju nakon prijave (24 h) ili imate problema s online prijavom molimo da svoju prijavu pošaljete na: kamp.malisportasi@gmail.com ili nazovite broj 091 8876 246.