LJETNI KAMP ZA DJECU U ZAGREBU

Ljetni kamp za djecu u Zagrebu nudi vašim mališanima nevjerojatno iskustvo koje će obilježiti njihovo ljeto. Naš kamp smješten je u srcu grada, okružen prirodnim ljepotama i pozitivnom energijom.

Naš stručni tim vodiča sastoji se od iskusnih i brižnih instruktora koji su posvećeni pružanju sigurnog i poučnog okruženja za vašu djecu. Svi naši vodiči prošli su strogi odabir i obuku kako bi osigurali da vaši mališani budu u dobrim rukama tijekom cijelog kampa.

Tijekom našeg ljetnog kampa, vaša djeca će imati priliku sudjelovati u raznovrsnim aktivnostima koje će potaknuti njihovu kreativnost, razviti njihove sportske vještine i potaknuti istraživanje. Svaki dan bit će ispunjen različitim izazovima i avanturama, od sportskih igara i turnira do umjetničkih radionica i znanstvenih eksperimenata.

Uz to, organizirat ćemo i dva izleta u prirodu kako bi djeca imala priliku istražiti okolicu, upoznati se s biljnim i životinjskim svijetom te uživati u svježem zraku i ljepotama prirode (Medvednica i Maksimir). Organizirani posjet Zoo vrtu sa stručnim vodstvom te hranjenjem životinja.

Naš je cilj potaknuti dječju znatiželju, poticanje samostalnosti i razvijanje prijateljskih veza. Vaši mališani će imati priliku raditi u timovima, razvijati komunikacijske vještine i naučiti važnost suradnje.

Ne propustite priliku pružiti svojoj djeci nezaboravno ljeto ispunjeno smijehom, igrom i novim iskustvima. Rezervirajte im mjesto u našem ljetnom kampu za djecu u Zagrebu već danas jer mjesta se brzo popunjavaju.

Radujemo se što ćemo zajedno stvarati nezaboravne uspomene za vaše mališane!

Ove godine nudimo Vam tri različita ljetna kampa u Zagrebu na Šalati: 

  • Univerzalni sportsko edukativni kamp -CIJENA 175 €
  • tenis kamp- CIJENA 190 €
  • kamp robotike -CIJENA 200 €

Polaznike kampova kroz strukturirani program vode iskusni voditelji u omjeru jedan voditelj na desetero djece. Tijekom cjelodnevnog boravka, od 8:30 do 16:30 sati, za djecu je pripremljen ručak iz eminentnog zagrebačkog restorana Kod Pere i voćna užina. Svaki dan uključuje aktivnosti na bazenu i razne igre na prostorima kampa, sredinom tjedna odlazimo na Medvednicu, a kraj tjedna rezerviran je za izlet u Maksimir te posjet Zoo vrtu uz stručno vodstvo te organizirano hranjenje životinja.

U programe kampova uključen je širok spektar sportskih aktivnosti, umjetničkih radionica i istraživačkih grupa po izboru polaznika. Tijekom boravka u našim kampovima za polaznike osiguravamo: stručno vodstvo i pedagoški nadzor, svakodnevni boravak na bazenu, izlet na Sljeme, izlet u Maksimir i posjet Zoo vrtu, diplomu, fotografije s kampa i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja.

Dodatna aktivnost: ubrzani tečaj škole plivanja od 3 dana (pon, ut, i čet) iznosi 30,00€. Tečaj će se održati ukoliko će biti dovoljan broj polaznika.


Detalji

Dnevni raspored:

08,30-09,00 sati – dolazak u kamp, okupljanje

09,00-10,30 sati – aktivnosti iz programa

10,30 sati – voćna užina

11,00-12,30 sati – aktivnosti na bazenu

13,30-14,15 sati – zajednički ručak svih kampera

14,30-16,30- aktivnosti iz programa

16,30 sati – odlazak kući

175,00 - 200,00€

GRUPE I TERMINI

TRENERI

Produženi boravak: Ukoliko imate potrebu dovesti dijete ranije ili po njega doći kasnije od navedenog vremena trajanja kampa, omogućit ćemo Vam čuvanje djeteta u tom periodu. Cijena za produženi boravak djeteta od 8:00 do 17:00 sati nadoplaćuje se 10,00 €/tjedan uz raniju napomenu.

Kamp se održava 3 dana na istoj lokaciji te se na istoj lokaciji provode sve aktivnosti. Dva dana su izleti - odlazak na Medvednicu planiran je za srijedu, a odlazak u Maksimir za petak. U slučaju lošeg vremena odlazak na Sljeme ćemo odgoditi za drugi dan. Mogućnost i dolaska po danu!!

Obročno plaćanje: Odobravamo obročno plaćanje u dvije rate. Prvu ratu je potrebno platiti prilikom prijave, a drugu prije početka termina za koji se dijete prijavljuje.

Broj mjesta u kampu je ograničen. Polaznici osiguravanju mjesto uplatom rezervacije u iznosu od 30,00€. U slučaju izostanka uplate rezervacije ne možemo garantirati upis u kamp. U slučaju nedolaska iz bilo kojeg razloga ili u bilo kojem drugom slučaju ne vršimo povrat rezervacije.


Popusti:

First minute (prijava do 01.06.) 25%

2.dijete, članovi Malih sportaša, 2.tjedan kampa 15%

3.dijete, 3.tjedan kampa 30%

Popusti se ne zbrajaju.

U slučaju manjeg broja djece DSR Mali sportaši zadržavaju pravo otkaza kampa za taj termin(min.broj djece 8).

Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste dobili povratnu informaciju nakon prijave (24 h) ili imate problem s online prijavom molimo pošaljete prijavu sa svim potrebnim podacima na: trpimir@malisportasi.hr ili kontaktirajte voditelja (Trpimir) na 091 887 6246


GALERIJA