LJETNI KAMP ZA DJECU U ZAGREBU

Prijave su otvorene!!!

Provedite zabavan, siguran i edukativan tjedan u ljetnom kampu za djecu Mali sportaši tijekom cijelog ljeta! Ove godine nudimo Vam tri različita ljetna kampa na Šalati: Univerzalni sportsko edukativni kamp (5-12 g.), tenis kamp i kamp robotike(6-12. g.)

Polaznike kampova kroz strukturirani program vode iskusni voditelji u omjeru jedan voditelj na desetero djece. Tijekom cjelodnevnog boravka, od 8:30 do 16:30 sati, za djecu je pripremljen ručak iz eminentnog zagrebačkog restorana Stari fijaker i voćna užina. Svaki dan uključuje aktivnosti na bazenu i razne igre na prostorima kampa, dok sredinom tjedna odlazimo na Sljeme.

U programe kampova uključen je širok spektar sportskih aktivnosti, umjetničkih radionica i istraživačkih grupa po izboru polaznika. Tijekom boravka u našim kampovima za polaznike osiguravamo: stručno vodstvo i pedagoški nadzor, svakodnevni boravak na bazenu, izlet na Sljeme, diplomu, fotografije s kampa i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja.


Detalji

Dnevni raspored:

08,30-09,00 sati – dolazak u kamp, okupljanje

09,00-10,30 sati – aktivnosti iz programa

10,30 sati – voćna užina

11,00-12,30 sati – aktivnosti na bazenu

13,30-14,15 sati – zajednički ručak svih kampera

14,30-16,30- aktivnosti iz programa

16,30 sati – odlazak kući

900,00 do 1200,00 ovisno o kampu (4 dana 800,00kn - termini 1.-4.8. i 16.-19.8.)

GRUPE I TERMINI

TRENERI

Produženi boravak: Ukoliko imate potrebu dovesti dijete ranije ili po njega doći kasnije od navedenog vremena trajanja kampa, omogućit ćemo Vam čuvanje djeteta u tom periodu. Cijena za produženi boravak djeteta od 8:00 do 17:00 sati nadoplaćuje se 50,00 kn/tjedan uz raniju napomenu.

Kamp se održava svih 5 dana na istoj lokaciji po odabiru polaznika te se na istoj lokaciji provode sve aktivnosti (osim kad se ide na Sljeme).Odlazak na Sljeme planiran je za srijedu. U slučaju lošeg vremena odlazak na Sljeme ćemo odgoditi za drugi dan. Mogućnost i dolaska po danu!!

Obročno plaćanje: Odobravamo obročno plaćanje u dvije rate. Prvu ratu je potrebno platiti prilikom prijave, a drugu prije početka termina za koji se dijete prijavljuje.

Broj mjesta u kampu je ograničen. Polaznici osiguravanju mjesto uplatom rezervacije. U slučaju izostanka uplate rezervacije ne možemo garantirati upis u kamp. U slučaju nedolaska iz bilo kojeg razloga ili u bilo kojem drugom slučaju ne vršimo povrat rezervacije.

U slučaju manjeg broja djece DSR Mali sportaši zadržavaju pravo otkaza kampa za taj termin(min.broj djece 8).

Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste dobili povratnu informaciju nakon prijave (24 h) ili imate problem s online prijavom molimo pošaljete prijavu sa svim potrebnim podacima na: trpimir@malisportasi.hr ili kontaktirajte voditelja (Trpimir) na 091 887 6246


GALERIJA