SPORTSKI ROĐENDANI

Dragi naši mali sportaši i roditelji, predstavljamo vam sportske rođendane! Jedinstveni način proslave rođendana.


Po čemu su naši rođendani posebni i drugačiji od drugih? Nudimo Vam rođendan u sportskoj dvorani! Slavljenik ili slavljenica te njihovi uzvanici imaju na raspolaganju čak 700 metara kvadratnih prostora za igru i zabavu! Za animaciju brinu treneri/animatori s dugogodišnjim iskustvom i znanjem na području organizacije dječjih sportskih igara. Dodamo li tome i super sportske rekvizite s kojima se igramo, zabava i super rođendan je zagarantiran!


Proslave rođendana organiziramo petkom u Sportskoj akademiji Varšavska, Varšavska 19 od 18-20 sati. Iako proslava rođendana traje dva sata, našim se slavljenicima i njihovim prijateljima često puta čini kako proslava proleti za tren!


Za dodatna pitanja slobodno kontaktirajte voditelja Trpimira koji će Vas dodatno informirati o ponudi sportskih rođendana.


Svim slavljenicama i slavljenicima koji proslave svoj rođendan s Malim sportašima darujemo gratis mjesečnu članarinu za program Sportske akademije Mali sportaši na lokaciji po izboru.

Detalji

NUDIMO VAM:

  • Rođendan u sportskoj dvorani
  • Dva sata vrhunske zabave
  • 20 prisutnih osoba (djeca i odrasli)
  • Minimalno dva animatora
  • Animatori s iskustvom
  • Pozivnice za uzvanike
  • Pizza, voda, Cedevita i pribor za jelo
  • Sportska dekoracija prostora
  • Fotografije s proslave rođendan
  • Poklon bon za slavljnike - Gratis mjesečna članarina u Sportskoj akademiji Mali sportaši


dva sata igranja i slavlja 220,00€

GRUPE I TERMINI

TRENERI

Sportske rođendane organiziramo za djecu od četiri do dvanaest godina starosti, djeca mlađa od četiri godine ne mogu prisustvovati proslavi zbog sportskih igara koje su prilagođene djeci starije dobi.


Nakon što potvrdite dogovori termin s voditeljem potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 20,00 EUR na: DSR Mali sportaši, Zagreb IBAN: HR5424840081102806054, s opisom plaćanja 'Akontacija za rođendan'. Uplatu je potrebno izvršiti najkasnije pet radnih dana prije proslave. U slučaju nedolaska iz bilo kojeg razloga ili u bilo kojem drugom slučaju ne vršimo povrat akontacije. Ranije dogovorene i potvrđene termine, uz potpuni povrat akontacije, moguće je otkazati najkasnije pet radnih dana prije termina proslave.


Molimo roditelje da naglase eventualne alergije pojedinog uzvanika na hranu i/ili piće. U tom slučaju molimo Vas donesite hranu/piće za alergično dijete.


Pozivnice možete preuzeti u dogovoru s voditeljem rođendana. Nudimo mogućnost slanja online pozivnica.


Fotografije s rođendana šaljemo online ili ih osobno možete preuzeti po dogovoru s voditeljem u CD formatu.


Vrijeme prije proslave namijenjeno je pripremi rođendana te molimo roditelje i goste da dođu najviše 5 minuta prije termina za početak proslave.


Ukoliko donosite tortu i/ili kolače, možete ih donijeti na sam početak rođendana kako bi ih voditelji stavili u hladnjak.


Osnovna cijena proslave rođendana odnosi se na 20ero prisutne djece na proslavi, za svako sljedeće dijete, sudionka proslave, potrebno je nadoplatiti iznos od 7,00 €. Ukoliko roditelj/skrbnik najavi broj iznad 27ero djece, tada je potrebno uz povećanje cijene za pojedino dijete (iznad 20ero djece), nadoplatiti i 30,00 € za trećeg voditelja/animatora/icu.


Svim slavljenicama i slavljenicima koji proslave svoj rođendan s Malim sportašima darujemo gratis mjesečnu članarinu za program Sportske akademije Mali sportaši na lokaciji po izboru. Uz gratis članarinu, slavljenica ili slavljenik na dar će dobiti i poklon bon iznenađenja namijenjen prijateljima koji nisu upisani u sportski program Mali sportaši.


Poklon bon (mjesečna članarina) nije prenosiv niti se može koristiti za druge programe DSR Mali sportaši. Poklon bon za aktivne članove moguće je iskoristiti u tekućem ili sljedećem mjesecu nakon proslave. Sve poklon bonove potrebno je iskoristiti najkasnije 60 dana od datuma proslave rođendana, osim za proslave organizirane tijekom svibnja. Sve poklon bonove moguće je iskoristiti isključivo u grupi u kojoj ima slobodnih mjesta.


Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste dobili povratnu informaciju nakon prijave (24 h) ili imate problem s online prijavom molimo pošaljete prijavu sa svim potrebnim podacima na: rodendani.malisportasi@gmail.com ili kontaktirajte voditelja (Trpimir) na 091 8876 246.