OLIMPIJADA

OLIMPIJADA

Olimpijada malih sportaša tradicionalno okuplja sve svoje članove predškolskog uzrasta na završnom treningu koji se održava svake godine krajem svibnja. 


Događaj je nakon osam godina prerastao u najveće sportsko okupljanje djece predškolskog uzrasta u Hrvatskoj. 

Na posljednjih nekoliko Olimpijada sudjelovalo je preko 800 malih sportaša koji su svojim dragim roditeljima, bakama, djedovima, rodbini i prijateljima pokazali znanje i sposobnosti iz deset sportova koje su marljivo vježbali tijekom cijele godine. 


Pod budnim okom više od 1500 posjetitelja, njihovih kamera i fotoaparata mali sportaši su redom trenirali atletiku, gimnastiku, nogomet, košarku, rukomet, odbojku, tenis, kuglanje, hokej i orijentacijsko trčanje, a da bi sve prošlo u najboljem redu na njih je pazilo trideset vrijednih trenera i trenerica te isto toliko volontera. 


Vrhunac ovog festivala sporta, pozitivne energije i druženja svakako je dodjela medalja svim sudionicima Olimpijade koji nakon cijele godine marljivog treniranja zaslužuju svaku pohvalu za pokazani trud. Medalje su stoga motiv više za nastavak bavljenja sportom i lijepa uspomena za cijeli život. 


Video prilog o Olimpijadi malih sportaša pogledajte ovdje.