ŠKOLA BICIKLIZMA

PRIJAVE SU OTVORENE!!!

S ponosom predstavljamo naš edukativno sportski program - školu biciklizma Mali sportaši. Za djecu od 4. godine.

S dolaskom proljeća sve je više aktivnosti koje možemo raditi izvan zatvorenih prostora. Planinarenje, rolanje, bicikliranje, odlasci na izlete samo su neke od zdravih aktivnosti s kojima se možemo baviti.

Na tragu navedenog, osmislili smo program bicikliranja za najmlađe koji se održava na čak pet lokacija u gradu Zagrebu.

Škola biciklizma namijenjena je djeci početnicima, bez znanja vožnje bicikla te djeci koja imaju usvojeno znanje vožnje bicikla, ali bi željeli usavršiti svoje vještine i naučiti osnovna pravila ponašanja u prometu.

U nastavku pogledajte detaljne informacije o školi biciklizma i prijavite se!

Početak termina poslije 17 h

Detalji

Usvojite vještine vožnje bicikla

Naučite osnovna prometna pravila

Pristup biciklističkoj stazi sa svim rekvizitima


5 dolazaka 40 eura

GRUPE I TERMINI

TRENERI

Važna napomena: U slučaju većeg broja prijavljenih polaznika za pojedinu lokaciju i termin zadržavamo pravo izmjene početka termina, a radi veće kvalitete provođenja programa. U tom slučaju polaznici će biti podijeljeni u dvije grupe, mlađi polaznici ranija grupa, a stariji kasnija. O eventualnoj izmjeni početka termina obavijestit ćemo sve prijavljene na vrijeme.

Škola biciklizma namijenjena je djeci od četiri godine starosti.

Roditelji/staratelji su dužni osigurati vlastiti bicikl i kacigu (obavezno).

Termini su podložni promjenama zbog vremenskih neprilika ili malog broja prijavljenih.

Cijena škole biciklizma biti će umanjena za uplaćeni iznos rezervacije.

U slučaju nedolaska iz bilo kojeg razloga ili u bilo kojem drugom slučaju ne vršimo povrat rezervacije.

DSR "Mali sportaši" zadržava pravo izmjene i otkaza termina zbog nedovoljnog broja prijavljenih polaznika škole, odnosno manje od 5 prijavljenih polaznika.

U slučaju malo prijavljenih na pojedinu lokaciju i termin dvije grupe ćemo spojiti u jednu, o čemu će prijavljeni biti obaviješteni od strane voditelja.

U slučaju kiše voditelj će poslati SMS o odgodi, na prvom treningu svi će roditelji dobiti kontakt broj voditelja na koji se mogu informirati o eventualnim odgodama.

Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste dobili povratnu informaciju nakon prijave (24 h) ili imate problem s online prijavom molimo pošaljete prijavu sa svim potrebnim podacima na: trpimir@malisportasi.hr ili kontaktirajte voditelja (Trpimir) na 091 887 6246.

GALERIJA